Mamicoaching

Mami vagy? Akár külföldön élsz, akár nem, valószínűleg számos kihívás tarkítja az életedet. 

  • Mikor menjek vissza dolgozni?
  • Mikor és milyen óvodába, iskolába írassam a gyerekem
  • Milyen programokat szervezzek a gyerekemnek?
  • Hogyan segítsem gyerekemet beilleszkedni egy új környezetbe?
  • Nem fogad szót a gyerekem, mit tegyek?
  • Merjek egy gyerekemmel külföldre költözni?
  • Hogy mondjam el a gyereknek, hogy külföldre költözünk?
Ilyen és hasonló kérdések merülhetnek fel Benned nap, mint nap.

Gyerekpszichológusként hiszem azt, hogy a szülők rendelkeznek azokkal az erőforrásokkal, eszközökkel, amelyekkel megfelelő módon támogatni tudják a gyerekeiket, és amelyekkel még jobbá tudják tenni a velük való kapcsolatukat.

Hiszem azt, hogy a fenti kérdéseket ők azok, akik a legjobban meg tudják válaszolni. Néha egy kis támogatás kell ehhez nekik.

Coachként ezeknek a lehetőségeknek, erőforrásoknak a kibontakoztatásában, a saját válaszok megtalálásában tudok segíteni.

Azért, hogy ne legyen semmilyen földrajzi akadály, a mamicoaching alkalmak skype-on vagy telefonon zajlanak, így bárhol is élsz, tudunk beszélni.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet a mamicoaching iránt vagy kérdéseid vannak, bátran keress meg az nokkulfoldon@gmail.com címen.

Ha nem tudod mi az a coaching, olvass tovább. Mi is az a coaching?


Mostanában egyre többet lehet hallani ezt a kifejezést, hogy coaching. Szó szerint tréninget jelent, a coach pedig trénert. Milyen tréningről is van szó?

A coach olyan szakember, aki segít ügyfelének kibontakoztatni a benne rejlő potenciálokat, képességeket. Nem tanácsot ad, hanem abban támogatja az ügyfelét, hogy a leginkább testhezálló SAJÁT megoldását dolgozza ki.
A coaching ülésen a coach kérdések és speciális gyakorlatok segítségével támogatja ezt a kibontakozási folyamatot.

A coaching nem terápia, nem a múltra és a hibákra, problémákra fókuszál. A coaching jövőre irányuló, megoldás- és lehetőség orientált folyamat, ahol az ügyfél saját maga szakértőjeként van jelen.


Ha felkeltettem az érdeklődésedet a mamicoaching iránt vagy kérdéseid vannak, bátran keress meg az nokkulfoldon@gmail.com címen.